fbpx

Tule osale kestlikkuse teemade koolitaja koolitusel!

Kliimamuutused, kestliku arengu eesmärgid, taastav põllumajandus, elurikkus, ringmajandus, ESG – tead eksperdi tasemel vähemalt mõnda neist teemadest ja oskad enesekindlalt lisaks muid juurde nimetada? Kas aegajalt keskkonnaeksperdina pead ka teisi koolitama ja õpetama? Kui vastasid jah, siis see koolitus on just sulle! 

Kandideeri siin kuni 25. veebruarini! Tegemist on hübriidkoolitusega (5 online kohtumist ja 3 kontaktõppe päeva Tallinnas). 

Zero Waste koolitaja koolituse õppekava baasil loodud koolitusel keskendume sellele kuidas efektiivselt õpetada nii, et see toetaks seda kuidas meie aju uusi teadmisi omandab. Koolituse tulemusena oskad aidata inimestel oma ekspertvaldkonda paremini mõista! 

Koolitaja koolituse teemad:  

 • õpetamise põhitõed ja kuidas mälu töötab;  
 • kuidas arvestada õppijate vajadustega ja luua motiveerivat õpikeskonda;  
 • kuidas aidata muuta õppijate valearusaamu ehk väärmõisteid; 
 • kuidas õpetada tõhusalt keskkonnateemasid; 
 • kuidas õppimist paremini hinnata.  

Koolituse fookuses on täiskasvanud õppijad, kuid käsitletavad põhimõtted on üldjoontes universaalsed ning rakendatavad ka teistes vanustes õppijatele. 

Keda ootame osalema?  

 • töötad eksperdina (sh vabatahtlikuna) mõnes keskkonna või jätkusuutlikkuse valdkonnas;  
 • sul on mõningaid kogemusi õpetamise ja töötubade läbiviimisega; 
 • oled valmis läbima 4 online sessiooni (3h üks kord) märtsis-aprillis ning osalema 3-päevasel kohapealsel koolitusel 24.-26.aprillil Tallinnas. Lisaks interaktiivsetele sessioonidele oled valmis tegema ka iseseisvad lugemisülesandeid (ca 1-2h nädalas). 

Varasemate koolituste osalejate muljeid saab inglise keeles lugeda siit ja siit.

Koolituse tasu: varajase kandideerija soodushind 650 eurot, kehtib kuni 10.02, tavahind 790 eurot kehtib kuni 25.02, hinnale lisandub käibemaks 22%. Hind sisaldab koolitust, õppematerjale, kohapealse koolituse kohvi- ja lõunapause. Kiirusta kuna koolitusele võtame vastu ainult 20 kandidaati. Vastuvõetud kandidaat kohustub hiljemalt 1. märtsiks 2024 tasuma 100% koolitustasust ette.
 

Koolituse toimumisajad: 

 • Sissejuhatus- ja tutvumissessioon 12.märts kl 15.00-16.30 
 • Online õpisessioonid: 19.märts, 26.märts, 1.aprill, 9.aprill kl 13.30-16.30  
 • Kohapealne koolitus: 24.-26. aprillil Tallinnas 

Koolitajad: 

 • Kadri Kalle on kestlikkuse teemadega tegelenud üle 15 aasta, õpetanud keskkonnateemasid viies Eesti kõrgkoolis, teinud koolitusi nii Euroopa, Aasia kui Aafrika õppegruppidele. Ta on täiendanud end hariduspsühholoogias TLÜs ja on üks Zero Waste koolituskäsiraamatu autoreid. 
 • Mayri Tiido on 10 aastase kogemusega kutsega täiskasvanute koolitaja (tase 6) ja ettevõtja. Ta on sertifitseeritud ringdisaini meetodi CIRCO koolitaja Eestis ja täiendanud end Ringsete Ärimudelite Innovatsiooni teemal Cambridge’i ülikoolis. Lisaks on ta külalisõppejõud Eesti Kunstiakadeemias ja Estonian Business Schoolis jätkusuutlikkuse ja ringmajanduse teemadel. 

Kahe põhikoolitaja kõrval lööb koolitusel külaliskoolitajana kaasa ka hariduspsühholoog Grete Arro. 

Kandideeri koolitusele siin kuni 25. veebruarini. Osalejaid teavitatakse nende vastuvõtmisest koolitusele hiljemalt 26.veebruaril. 

Liitu uudiskirjaga

Liitu meie kord kvartalis ilmuva ingliskeelse uudiskirjaga.