fbpx

Sügisel tulemas uus koolitaja koolitus kestlikkuse ekspertidele!

Oleme sügisel taas korraldamas koolitaja koolitust, mis mõeldud erinevatele kestlikkuse ekspertidele, kes soovivad arendada enda koolitaja oskusi! 

Kliimamuutused, kestliku arengu eesmärgid, taastav põllumajandus, elurikkus, ringmajandus, ESG – tead spetsialisti tasemel vähemalt mõnda neist teemadest ja oskad enesekindlalt lisaks muid juurde nimetada? Kas aegajalt keskkonnaeksperdina pead ka teisi koolitama ja õpetama? Kui vastasid jah, siis see koolitus on just Sulle!   

Koolitaja koolituse teemad:   

  • õpetamise põhitõed ja kuidas mälu töötab;   
  • kuidas arvestada õppijate vajadustega ja luua motiveerivat õpikeskonda;   
  • kuidas aidata muuta õppijate valearusaamu ehk väärmõisteid;  
  • kuidas õpetada tõhusalt keskkonnateemasid;  
  • kuidas õppimist paremini hinnata.   

Koolituse fookuses on täiskasvanud õppijad, kuid käsitletavad põhimõtted on üldjoontes universaalsed ning rakendatavad ka teistes vanustes õppijatele. 

Koolitusele kandideerimine algab septembri alguses, kuid oma eelsoovist koolitusel osaleda saab juba praegu siin vormis teada anda! 

Koolitus saab toimuma hübriidina ehk osaliselt veebis ja osaliselt kohapealse õppena. 

Koolituse toimumiskuupäevad:

15. okt – kohapealne koolituspäev Tartus või Tallinnas

22. okt, 29. okt, 5. nov – koolitussessioonid veebis (üks sessioon 3h) 

27.-29. nov – kohapealsed koolituspäevad Tallinnas 

Lisaks õppesessioonidele tuleb arvestada ka iseseisva töö mahuga 1-2 h nädalas. 

 

Kas see koolitus on Sulle ja mida siit saad? 

Sellele vastavad eelmise koolituse osalejad: 

“Antud koolitusel mõistad, kuidas inimese aju õpib. See võimaldab sul oma koolitusi planeerida selliselt, et neist osalejaile ka reaalne kasu tekib. Ülipraktiline ja hästi korraldatud koolitus. Kui tahad mugavat ja passiivset loengut, siis see koolitus pole sulle 😊” 

Katarina Papp, RingKarp ja Tallinna Strateegiakeskus 

“Sellelt koolituselt saad tagasi tunduvalt rohkem, kui sinna sisse oled nõus panema. Kui ise ei panusta, ei tasu ka tulu oodata. Kui aga ise panustada, siis tagasi saab kordades rohkem.”

Janet Väärtnõu, Saare Arenduskeskus 

“Koolitaja koolitus oli minu jaoks silmiavav, sest nägin viise, kuidas võiks tegelikult üks koolitamine ja õppimine välja näha. Selline lähenemine annab konkreetse suuna, kuidas üles ehitada sellist koolitust, millest kokkuvõttes ka midagi päriselt õppijatele meelde jääks.”

Mihkel Tamm, Swedbank 

 

Koolituse koolitajad:

Kadri Kalle on kestlikkuse teemadega tegelenud üle 15 aasta, õpetanud keskkonnateemasid viies Eesti kõrgkoolis, teinud koolitusi nii Euroopa, Aasia kui Aafrika õppegruppidele. Ta on täiendanud end hariduspsühholoogias TLÜs ja on üks Zero Waste koolituskäsiraamatu autoreid. 

Mayri Tiido on 12-aastase kogemusega kutsega täiskasvanute koolitaja (tase 6) ja ettevõtja. Ta on sertifitseeritud ringdisaini meetodi CIRCO koolitaja Eestis ja täiendanud end Ringsete Ärimudelite Innovatsiooni teemal Cambridge’i ülikoolis. Lisaks on ta külalisõppejõud Eesti Kunstiakadeemias ja Estonian Business Schoolis jätkusuutlikkuse ja ringmajanduse teemadel.

 

Liitu uudiskirjaga

Liitu meie kord kvartalis ilmuva ingliskeelse uudiskirjaga.