fbpx

Ringmajanduse ekspress on Tartus 16.-17. novembril, astu peale!

Kiirrong peatub hetkeks! Astu ekspressi, et kahel päeval arutada selle üle, millised on Eesti ringmajanduse väljakutsed, kohalike omavalitsuste ringmajanduse põhimõtete rakendamise kitsaskohad ja nende tagamaad.

Kuidas saame ringmajanduse põhimõtteid integreerida tavaellu?

Kui kiireks kujuneb sõit tulevikku?

Konverentsi teisel päeval viib Teeme Ära läbi töötuba, kuidas jäätmeteket vähendada ja ringlussevõttu parandada. Esimesed kolm sammu, mis kindlasti töötavad! Usinad saavad end sisuga kurssi viia nende praktiliste õppematerjalide abil.

AHHAA keskusesse kohapeale enam ei mahu osalejaid, aga õnneks saab konverentsi jälgida ka veebist, registreeru siin.

 

 

Liitu uudiskirjaga

Liitu meie kord kvartalis ilmuva ingliskeelse uudiskirjaga.