fbpx

Toeta korduskasutust oma allkirjaga

Et teha korduskasutusest uus normaalsus, kogume organisatsioonidega üle Euroopa allkirju.

Anna kindlasti ka oma!

ALLKIRJASTA SIIN

Korduskasutamine algab käigu pealt täitmisega! Inimesed saavad täita oma veepudeleid nii igapäevaste tegevuste vahele kui ka reisides. Ettevõtted saavad julgustada kliente ostma toitu ja jooke kaasa oma karbis või topsis. Terved brändid disainivad oma tooted nii, et klient saab poes nende anumaid taastäita.

 

Pandisüsteem motiveerib inimesi toote pakend tagastuspunkti tagastama. Pant makstakse toodet ostes ning saadakse  pakendit tagastades tagasi.
Korduskasutussüsteem on lihtsustatult pakendte kogumise, puhastamise ja korduskasutamise ringlus. Seda võib teha kolmas osapool (nt Eestis korraldab panditaara ringlust Pandipakend) kaubanduskett ise, kooperativ või hoopis restoran.
Selleks, et korduskasutussüsteem saaks hästi toimida, tuleb olla sama nutikas pakendite kokku korjamisel nagu ka kohaletoimetamisel. Selleks on vaja arendada piimamehe ja kaasamüüdava toidu pakendite süsteeme nii kohalikult kui ka üleriiklikult.

Ahjaa, kas sa juba andsid oma allkirja?
TEE SEDA SIIN!

Liitu uudiskirjaga

Liitu meie kord kvartalis ilmuva ingliskeelse uudiskirjaga.